професионален домоуправител - Какво ни информира спорът на домакинята на Мег Уитман по отношение на реалните проблеми с имиграцията

Всички противоречия, а също и тънкостите на имиграционния план на нашата нация са открито подложени на настоящите противоречия между губернаторската перспектива на Златната държава Мег Уитман и също бившата й икономка, която доброволно се изложи днес като незаконно извънземно.

Повече информация за професионален домоуправител можете да видите, като кликнете върху тази връзка.

Предизвикателите на миграцията - включително Уитман - са склонни да обсъждат прилагането на миграцията с явни, безлични термини: Вземете гаранцията на Уитман да бъде "твърд като гвоздеи" за миграционната политика. В случая на Уитман, както и в други случаи, истината, както и реториката, са много различни.

Повредете повърхността на какъвто и да е спор за миграция и вие откривате сложния живот на хората: имигранти, които развиват връзки със своите компании, техните партньори, както и деца, имигранти, които стават част от квартали, които не могат да бъдат премахнати от живота ни с вълна на пръчката на граничния патрул.

"Не беше най-вероятно да направя екземпляр на Ники", каза Уитман, изяснявайки колебанието си да ускори депортирането на предишната си камериерка, като се обади на властите. Камериерката, каза тя, беше част от нейното „разширено семейство“.

Именно там съществува реална трудност при прилагането на миграционната политика: как различавате членовете на семейството и общностите в инициатива за прочистване на страната от незаконни чужденци? Според мен отговорът е, че не можете. Степента на елиминиране на нелегалните имигранти е скъпа не само за живота им, но и за техните квартали, а също и за семействата.

В момента предизвикателите на имиграцията наричат ​​Уитман лицемер. За мен дейностите на нея, както и на партньора й, опитвайки се да избегне потенциалните рискове от миграция на чистачката в дома й, дори когато може да са предположили, че нещо не е наред, не са лицемерни.

Много е лесно да бъдеш антиимигрант на абстрактно. Много по-предизвикателно е, когато този имигрант е ваш близък приятел, вашият партньор, когато е ентусиастът от градината, месарят, домакинята, пазачът, на когото разчитате. Това имброглио, при всичките си политически последици, разкрива безпорядъка на човешките връзки, който е в основата на всяка дискусия за миграцията.

Дон Майкъл пише в прост, плавен дизайн, който открих, че е релаксиращ и успокояващ. Лесно е усещането, че усилията на Майкъл да бъде сбит правят стила му на писане прост, макар че аз като автор осъзнавам, че не е ясен. В допълнение, той има дистанцията, за да не участва изключително психически в героите си, въпреки че явно ги обича; той се връща назад и също непрекъснато вижда по-голямата снимка, която личностите му хващат да видят.

Миролюбието, което прониква в тази публикация, рядко се среща в съвременната литература, както и е трудно за обяснение. Както един от героите заявява към края на „Блудната домашна прислужница“, „Не мисля, че някой от нас действително е постигнал ползи; ние се учим да бъдем това, което всъщност сме, и всички ние имаме някои предишни дейности, които са били бедни. Животът включва поемане на няколко заплахи и също така извършване на няколко грешки в момента и отново; това е битка и ние трябва да продължим да се борим.

Всъщност открих, сега няколко седмици след първото четене „Блудната икономка“, личността на водача, както и неговото послание останаха с мен, предлагайки ми много да обмислям, като се има предвид, че го завърших. Дон Майкъл е британски автор, но стиловете му имат универсална страст. Публикации като тази могат да направят своите зрители по-внимателни, а също и в тон със себе си. Бих искал да разбера повече от работата на този автор.

Именно там съществува истинският проблем при прилагането на миграционната политика: как разделяте домакинствата, а също и общностите в опит да прочистите нацията от незаконни имигранти? В момента противниците на имиграцията наричат ​​Уитман лицемер. За мен действията на нея, както и на нейния съпруг, опитвайки се да се предпази от възможните миграционни предизвикателства на нейната икономка, дори когато може да са подозирали, че нещо е неправилно, не са лицемерни. Много по-трудно е, когато този имигрант е вашият приятел, вашият съпруг, когато е градинарят, месарят, чистачката на дома, болногледачът, на когото разчитате. Това имброглио, с всичките си политически ефекти, разкрива безпорядъка на човешките взаимоотношения, който е в основата на всеки имиграционен разговор.

Comments

Popular posts from this blog

Премахване на миризмата на домашни любимци върху килими, както и мебели